Núm. 28 de la revista FAGDE: «Pla de recuperació, Transformació i Resilencia»

Ja està disponible el núm.28 de la Revista FAGDE. La seu de la Unió Europea és la imatge d’una portada que dedica el seu espai central al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència elaborat pel Govern d’Espanya.

Sobre aquest Pla, que té les seues bases en els fons europeus posats a la disposició dels estats membres de la UE per a la recuperació de les seues respectives economies, posa la lupa Eduardo Blanco, president de FAGDE, en l’editorial que encapçala aquest primer lliurament de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT en el present 2021. Ho fa amb l’esperança que aquestes ajudes europees, canalitzades a través del programa NextGenerationEU, servisquen d’impuls per a un sector, el de l’esport, que no hauria de quedar «relegat a ser un convidat de pedra» en la tasca de «contribuir a la recuperació» de l’economia espanyola.

Accedeix a llegir tot el contingut de la revista:

https://www.fagde.org/es/revista/30/direccion-y-gestion-del-deporte-no-28/

A més, destaquem la interessant entrevista en la revista digital de FAGDE, a l’Alcaldessa de Quart de Poblet, sobre un municipi amb clara vocació esportiva. Ací us deixem també aquesta entrevista:

https://www.fagde.org/es/articulo/243/hemos-conseguido-compaginar-el-estricto-cumplimiento-de-las-medidas-sanitarias-con-el-mantenimiento-de-la-actividad-fisica-y-deportiva/

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin