GEPACV finalitza la seua enquesta a Associats/as 2021

Després d’una etapa complicada de crisi sanitària en la qual l’associació ha tingut una aturada forçosa de la seua activitat ordinària, era necessari reestructurar el treball de l’entitat i orientar els projectes i serveis cap al que les sòcies i els socis de GEPACV ens demanden.

Per això, ens complau comunicar que ja hem finalitzat el procés i tenim els resultats i l’anàlisi de l’enquesta a associats/as GEPACV 2021, la qual ha tingut una alta participació, i que ens ajudarà en gran manera a marcar les línies estratègiques dels pròxims anys, on el treball principal se centrarà en adaptar els nostres esforços a les demandes, inquietuds i necessitats dels nostres associats i associades.

En línies generals, els resultats obtinguts faran que l’entitat comence a incidir i aprofundir en les següents accions:

  • Consolidar-se com a entitat de referència de la gestió de l’esport i traslladar les inquietuds i necessitats del col·lectiu a les diferents institucions i a la societat en general.
  • Ser un referent en la formació en gestió esportiva i promocionar accions concretes que permeten millorar les capacitats i coneixements dels socis i sòcies de l’entitat.
  • Generar diferents projectes i serveis orientats a potenciar el *networking i generar sinergies entre socis i sòcies, per a millorar les seues relacions professionals, generar aliances i compartir coneixements.
  • Mantindre informats als nostres socis i sòcies de tots els nostres projectes, fent-los partícips en la presa de decisions de l’entitat.
  • Acostar el treball dels nostres patrocinadors als nostres socis i sòcies, així com a tot el col·lectiu que ens envolta.

Agraïm profundament la col·laboració de tots els socis i sòcies que han participat en l’enquesta, i esperem que vegen reflectit tot allò que ens han proposat en els nostres pròxims projectes.

Compartir: