VIII PREMIS A LA GESTIÓ DE L’ESPORT

La nit del dijous 20 d’octubre, en el marc de la celebració del congrés, va tindre lloc el lliurament dels VIII premis a la gestió de l’esport, sent els següents premiats:

Premi comunitat valenciana 2022, al gestor esportiu en l’àmbit públic. Emilio Martínez


Premi comunitat valenciana 2022, al gestor esportiu en l’àmbit privat. Jesús Ferrer Pastor

Premi comunitat valenciana 2022, a la gestora esportiva per la trajectòria professional en diferents àmbits de la gestió de l’esport. Nuria Trenzano.


Premi comunitat valenciana 2022, per la iniciativa associativa en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport local, des de l’àmbit privat. Quart Per L´esport


Premi comunitat valenciana 2022, per la iniciativa associativa en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport autonòmic, des de l’àmbit privat. Federació hoquei comunitat valenciana.

Premi comunitat valenciana 2022, per la gran contribució en la promoció i desenvolupament de l’esport inclusiu. Associació Espanyola de Futbolistes Internacionals – Llegendes d’Espanya (Projecte futbol en cadira de rodes A-Ball)


Premi comunitat valenciana 2022, a la iniciativa en l’àmbit de la formació, investigació i innovació en la gestió de l’esport. Universitat Jaume I de Castelló (Escola de Formació Esportiva)


Premi comunitat valenciana 2022,per la iniciativa institucional en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport des de l’àmbit públic. Ajuntament de Torrevieja.


Premi 25é aniversari de GEPACV, a la generalitat valenciana, per la gran contribució en la promoció i desenvolupament de l’esport en la comunitat valenciana. Direcció general de l’esport

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin