Nou President de FAGDE, Fernando París

Fernando París ha sigut proclamat nou president de FAGDE en l’Assemblea Extraordinària celebrada per via telemàtica aquest divendres 30 d’abril. Membre de l’Associació Aragonesa de Gestors de l’Esport (GEDA), succeeix a Eduardo Blanco, qui ha exercit aquesta funció des de 2017.

París, vicepresident adjunt en la junta sortint, encapçalava l’única candidatura que s’ha presentat per a dirigir FAGDE en el pròxim període que s’estén fins a 2025. Li acompanyarà en la junta directiva Milagros Díaz (Cercle de Gestors Esportius de Madrid), qui continua com a vicepresidenta, càrrec que ha ocupat durant el mandat de Blanco. Jesús Gimeno (GEDA), com a secretari; Clemen Sevilla (KAIT), com a tresorera i Juan Luis Navarro (AGESPORT), Virginia Serrano (AGAXEDE) i Eva Benito (*ACGEP), en qualitat de vocals, completen el nou equip directiu.

París ha presentat als membres de l’Assemblea un ‘Decàleg de criteris per a un programa d’actuació’ en el qual destaca la presentació d’un Pla de treball concret per als pròxims quatre anys (2021-2025) que sotmetrà a l’escrutini d’una Assemblea Extraordinària a celebrar el pròxim 1 de juliol.

Entre els criteris que basaran la labor de la nova junta directiva estan el reforçament del paper de les Associacions Autonòmiques i els seus presidents en el funcionament intern de FAGDE, el suport a les entitats integrades en la Federació en situació de major feblesa, l’impuls de la revista digital ‘Direcció i Gestió de l’Esport’, obrint-la a altres sectors de la gestió deporte i ampliant la seua xarxa de col·laboradors, i la millora i optimització d’altres canals de comunicació de la Federació, com el seu web i xarxes socials.

París va voler agrair el treball realitzat durant els últims quatre anys per la junta comandada per Eduardo Blanco, qui anteriorment va conduir l’Assemblea Ordinària prèvia a la proclamació del nou president. En aquesta reunió es van aprovar els comptes de 2020, el pressupost de 2021 i el pla d’activitats per al present any, a més d’adoptar algunes mesures, com la condonació del pagament de quotes a alguna de les associacions integrades en FAGDE per la seua delicada situació econòmica.

Compartir: