Nº 29 Revista Digital FAGDE

Ja està disponible el núm. 29 de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT, la
revista digital de FAGDE. El canvi de junta directiva, ocupa la part central de la portada.

En aquest núm. 29 també s’inclou un balanç de gestió de la junta directiva sortint, que Blanco conclou desitjant la millor de les sorts al seu successor, Fernando París Roche, i a l’equip que li donarà suport en aquest nou cicle.

L’anàlisi des del punt de vista organitzatiu d’un ESDEVENIMENT ESPORTIU de prestigi com la Volta al País Basc de la mà de Julián Eraso, president de l’entitat organitzadora d’aquesta carrera ciclista, és un altre dels temes destacats de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT. La revista digital de FAGDE plasma a més en UNA PERSONA DE LES NOSTRES la conversa amb un dels seus expresidents, Luis Solar, mentre que en la secció EMPRESARIAT l’entrevistat és José Antonio Sevilla, director general de AltaFit.

De la mateixa manera, s’ofereix la visió de la GESTIÓ ESPORTIVA SEGONS… José Luis Berbel, que també és protagonista de l’ACTUALITAT per convertir-se en el nou president de AGEPIB, l’associació de Balears, igual que ha ocorregut en les d’Andalusia (AGESPORT) i Extremadura (AGEDEX) amb els nomenaments de Víctor Romero i David Cerro, respectivament.

Pots llegir això i molt més en la revista digital de FAGDE:
https://www.fagde.org/es/revista/31/direccion-y-gestion-del-deporte-no-29/

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin