La participació en un programa d’entrenament millora l’adherència a l’exercici físic en dones que han superat un càncer de mama

L’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe), la Fundació IVO, l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso i SUMA Fitness Club, han presentat les conclusions de l’estudi clínic “Exercici físic i càncer de mama”.
Aquest estudi, realitzat entre 60 pacients que han superat un càncer de mama, ha avaluat durant sis mesos els efectes d’un programa d’activitat física de 13 setmanes de duració, amb l’objectiu de mesurar l’adherència a l’exercici físic. Per a això, s’ha desenvolupat un programa específic d’exercici físic adequat a les necessitats i realitats de les pacients, dissenyat per les Dres. Ana *Queralt i Marta Terrón, professores de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de València, i impartit per Igor Herrero, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. La col·laboració d’aquest equip multidisciplinari ha sigut clau en cadascuna de les etapes.

Us deixem adjunta la Nota de premsa per a més informació:

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin