Inajornable el retorn de la pràctica esportiva segura.

COLEFCV (Col·legi de Llicenciats en Educació Física), GEPACV (Associació de Gestors Esportius) i Confedecom (Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana) insten a la Generalitat Valenciana a el retorn immediat de la pràctica esportiva segura, atès que l’evolució de la pandèmia en aquests últims mesos ha continuat demostrant que l’esport reglat, organitzat pels professionals del sector esportiu, es constitueix en un entorn segur, amb una taxa de contagis que el Ministeri de Sanitat estableix únicament en el 0,28%.

COLEFCV engloba a quasi 2.000 professionals de tots els àmbits del sector esportiu i educatiu, *Confedecom integra a 54 federacions esportives que aconsegueixen en total entorn de les 400.000 llicències en tota la Comunitat, i *GEPACV aglutina també a 300 professionals que gestionen al voltant de 250 instal·lacions esportives, fonamentalment del sector públic.

Les tres organitzacions consideren que és urgent i necessari implantar mesures de flexibilització en el sector esportiu, retornant a la pràctica esportiva de manera imminent, encara que de manera escalonada i progressiva. D’igual manera, es fa imprescindible realitzar una profunda anàlisi de la situació que viu el sector i avançar en les possibles actuacions, i a aquest efecte hi ha programada una reunió el pròxim 17 de febrer amb la Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro.

L’esport és salut. I des d’aquestes tres organitzacions es continuarà lluitant per defensar la pràctica esportiva sempre sota les estrictes mesures d’higiene i prevenció que s’han establit per part de les autoritats sanitàries.

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin