III JORNADA SOBRE PROGRAMES ELECTORALS D´ESPORT, ELECCIONS AUTONÒMIQUES 2023.

El pròxim dia 25 de març de 2023, a partir de les 10h del matí, se celebrarà la III Jornada sobre “Programes electorals d’esport, eleccions autonòmiques” a l’Aula Magna de la Universitat de València, edifici La Nau. C/Universitat, 2 de València.

Aquesta jornada, organitzada pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Activitat Física i Esports de la Comunitat Valenciana (COLECAFECV) i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) , serà una gran oportunitat per a conéixer els plans dels diferents partits polítics.

José Luis Herreros, president del COLEFCV, ha explicat que l’objectiu és “conéixer les propostes electorals, en matèria d’esports, dels partits amb actual representació parlamentària en les Corts Valencianes, i que concorren a les eleccions autonòmiques”.

Per a això, “s’ha convidat a les cinc formacions polítiques amb major representació parlamentària en les Corts Valencianes perquè puguen explicar els seus programes en matèria esportiva”, ha agregat Herreros

D’altra banda, Miguel Ángel Nogueras, president de la GEPACV, també s’ha referit a la jornada: “Com és habitual, el format serà dinàmic. Tindrem una obertura de jornada ràpida, i passarem directament a les intervencions de cada grup polític. I, posteriorment, tindrem una taula redona on el públic podrà interpel·lar i preguntar als representants de cada grup polític sobre aspectes de la seua exposició”.

Després de la jornada, la Comissió de gestió esportiva del COLEFCV recopilarà en un dossier tots els programes que els diferents grups polítics detalls, una bateria de preguntes i respostes sobre aquests, i els vídeos de les intervencions que realitzen durant el dia 25.

S’adjunta l’enllaç a inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoFPY-32LV_Bjs-8PfYuqtrCvWdZWE8a7q3Kn5nXZ-Z8UMaw/viewform

ÚLTIMES JORNADES

It seems we can't find what you're looking for.

ÚLTIMES NOTÍCIES

It seems we can't find what you're looking for.