EL CONGRÉS CONJUNT DE FAGDE I GEPACV PROTAGONITZA LA PORTADA DE DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT.

El núm. 33 de la revista digital de la Federació d’Associacions de Gestió de l’Esport d’Espanya té com a tema estrela la trobada que es desenvoluparà els dies 20 i 21 d’octubre a l’Auditori Internacional de Torrevieja.


Una imatge de l’Auditori Internacional de Torrevieja protagonitza la portada del núm. 33 de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT, la revista digital de la Federació d’Associacions de Gestió de l’Esport d’Espanya. I és que aqueix espectacular edifici serà la seu del Congrés que, de manera conjunta, celebraran la pròpia FAGDE i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV), en qualitat d’amfitriona.


Aquesta trobada, per la seua especial significació, serà l’eix central d’aquest número, que conté la visió sobre l’esdeveniment de la junta directiva de FAGDE, de la mà del seu secretari, Jesús Gimeno. També sobre ell gira l’entrevista amb Miguel Ángel *Nogueras, president de GEPACV, entitat que a més commemora el seu 25° aniversari.

Finalment, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Torrevieja, Diana Box, explica el que suposa per al municipi
alacantí acollir aquest doble congrés.

Però, a més, DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT arriba amb altres continguts del màxim interés, com una entrevista a la campiona olímpica de vela Theresa Zabell realitzada per l’expresident de FAGDE Luis Solar, qui també reflexiona sobre la definició d’esport en el seu article ‘Definint “Esport” (Posant portes al camp)’.


La designació de Getafe com a Ciutat Europea de l’Esport 2022 és abordada també en aquest número de la revista de FAGDE en una xarrada amb el regidor d’Esports, Francisco Javier Santos. Per part seua, Diego Álvarez apunta en el seu article ‘Esport i emergència climàtica: la carrera ha començat’ el que es pot fer des de l’àmbit esportiu per frenar la crisi
que pateix el planeta, mentre que Yago Monteoliva, gerent de AEESDAP, ens introdueix en els ‘Aspectes laborals de la contractació pública en el sector esportiu’.


Finalment, Fernando París, president de FAGDE, enfoca l’editorial d’aquest número de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L’ESPORT cap a ‘Els temps complexos que arriben’ i convida a reflexionar sobre la qüestió en el Congrés de Torrevieja, el 4t de FAGDE i el 8é de GEPACV.
La revista digital de *FAGDE està disponible en el següent enllaç: https://www.fagde.org/

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin