Col·laboració amb la Direcció General D’Esports de la Generalitat Valenciana

Assumpte: Cens d’instal·lacions esportives / Mapa de l’Esport

Distinguit/da responsable d’activitat física i esport:

Amb este comunicat voldria informar-li de les últimes novetats amb relació al Mapa de l’Esport. 

Com sabrà, el cens d’instal·lacions esportives és una ferramenta que permet mostrar la ubicació geogràfica dels principals recursos en matèria d’infraestructures esportives i planificar adequadament inversions en la millora i desenrotllament d’estes.

Tot això està regulat pel Títol VI de la Llei 2/2011, de 22 de març, de l’esport i l’activitat física de la Comunitat Valenciana.

El Mapa de l’esport a més ara és visible per a qualsevol persona interessada a través de la web de l’Institut Cartogràfic Valencià:”

https://visor.gva.es/visor/?idioma=es

I de la “Comunitat de l’Esport”:

https://www.comunitatdelesport.com/

És un magnífic moment para actualizar los dades sobre les instal·lacions esportives gestionades pel seu ajuntament y animar a les entitats públiques i privades que gestionen instal·lacions esportives en el seu municipi a sumar-se al projecte.

A més, ara es poden donar d’alta tant espais esportius convencionals, com a espais singulares: campos de golf, circuits de motor i ports esportius.

Finalment, voldria informar-li que en el marc de la Càtedra d’Estudis Esportius desenrotllada juntament amb la Universitat Politècnica de València, s’ha impulsat l’edició d’una sèrie de publicacions tècniques en matèria d’infraestructures esportives, amb l’objectiu de facilitar a tècnics i gestors l’elaboració de projectes i plecs per a ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives.

Està disponible la primera entrega de la Guia de Reparació de Pistes Poliesportives descarregable en pdf en el següent enlac:

https://riunet.upv.es/handle/10251/165810

Li anime a impulsar l’actualització de la informació del seu municipi per a continuar desenrotllant el sistema esportiu de la nostra Comunitat.

Més informació en:

http://ceice.gva.es/es/web/deporte/programa-onesport-mapa/censo-del-deporte-de-la-generalitat-valenciana

Compartir: