ALBERTO TALAVERA NOU PRESIDENT DE GEPACV.

El dissabte 6 de maig, en l’assemblea general extraordinària celebrada en la sala d’actes de la ETSID-Universitat Politècnica de València, es va proclamar la candidatura de la junta directiva encapçalada per Alberto Talavera per al pròxim període de quatre anys (2023- 2027), substituint així, després de més de 10 anys al capdavant, a Miguel Ángel Nogueras, qui seguirà vinculat a l’Associació com a president d’honor.
En la seua intervenció, A. Talavera va presentar als membres de la junta directiva que li acompanyaran durant aquests anys i va explicar les principals línies de treball.
La majoria de la Junta anterior ha decidit seguir, incloent-hi professionals tan coneguts com César Iribárren (Director Servei de Dep. UPV), Sergi López (Aj. Almassora), Emilio Martínez (Ayto.Orihuela), Fran Martínez (Ges. Dep.), Nuria trenzano (Aj. Alacant), Juan Violeta (Dir. Inst. Castelló), Jesús Ferrer (Demmero Group), Eduardo García (Arquitectura esportiva), José Ramón Cantavella (Aj. Vila-real), Luis Cervera (Llevant UD), José Campos (UV), Juan Antonio Sánchez (Esdeveniments esportius), Virginia Carbonell (Direct. Ins. Dep.), Juan Miguel Sila (FBCV), Karina Reis (Gestora Dep.), Aitor Reche (Unofit), Marcos Fernández (Aj. Quart de Poblet), Juan Miguel Fortea (CN Canet i LaLiga) i Víctor Sánchez (Quart per l´esport).
A més, estem molt contents de donar la benvinguda a nous membres de la rellevància de Mª Ángeles Vidal (Alqueria del Basket), Gonzalo Gobert (Director del Circuit de La Comunitat Valenciana), Eva Pérez (Direcció General d’esports de la CV), Ana Gómez (Directora del Servei de la Universitat de València), Jordi Carrasco (Assoc. Nacional Entitats Naútiques), Concha Alcoi (Volta Ciclista CV), Francisco Bisquert (Aj. de Xàbia) i Bernardo Bonet (Advocat esportiu i docent), que serà a partir d’ara el nou secretari de la junta.
La nostra meta és continuar treballant junts per a secundar i fer créixer la nostra associació, i ser d’utilitat a tots els gestors i gestores esportius professionals en tota la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin