Premi Comunitat Valenciana 2022, al gestor esportiu en l’àmbit públic. Emilio Martínez


Premi Comunitat Valenciana 2022, al gestor esportiu en l’àmbit privat. Jesús Ferrer Pastor

Premi Comunitat Valenciana 2022, a la gestora esportiva per la trajectòria professional en diferents àmbits de la gestió de l’esport. Nuria Trenzano.


Premi Comunitat Valenciana 2022, per la iniciativa associativa en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport local, des de l’àmbit privat. Quart Per L´esport


Premi Comunitat Valenciana 2022, per la iniciativa associativa en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport autonòmic, des de l’àmbit privat. Federació hoquei Comunitat Valenciana.

Premi Comunitat Valenciana 2022, per la gran contribució en la promoció i desenvolupament de l’esport inclusiu. Associació Espanyola de Futbolistes Internacionals – Llegendes d’Espanya (Projecte futbol en cadira de rodes A-Ball)


Premi Comunitat Valenciana 2022, a la iniciativa en l’àmbit de la formació, investigació i innovació en la gestió de l’esport. Universitat Jaume I de Castelló (Escola de Formació Esportiva)


Premi Comunitat Valenciana 2022,per la iniciativa institucional en la gestió, promoció i desenvolupament de l’esport des de l’àmbit públic. Ajuntament de Torrevieja.


Premi 25é aniversari de GEPACV, per la gran contribució en la promoció i desenvolupament de l’esport en la Comunitat Valenciana. Direcció General de L’esport Generalitat Valenciana